N y t t å r s a f t e n i b i l d e r

Godt nytt år til dere 🙂

Hadde dere en minnerik kveld? Rart med det, men jo eldre jeg blir, jo mindre planlegging og styr er det til nyttårsaften! For bare to år siden var det jeg og Jesper som stod for kjempefester hver nyttårsaften, på hotellet i Hønefoss, med over 100 gjester og nytt tema hvert år. Da jeg ble gravid ifjor var det som å få et helt nytt liv, og vips var vi på fjellet med søsteren min og hennes kjæreste og feiret kun oss fire. HELT perfekt!!!

I år feiret vi hos min nydelig svigerinne, som faktisk er like gammel som meg, (lucky me fikk både mann OG venninne da jeg møtte Jesper!!) med et felles vennepar av oss. Jeg var litt bekymret for at jeg skulle bli helt utslitt og trøtt før kl ti, ettersom jeg har blitt en sånn halvkjip melkemaskin som er våken om natten og sliten på dagen. Men der tok jeg faktisk grundig feil! Klokken 5 over halv tolv fikk vi helt panikk da vi så på klokken og skjønte at tiden hadde fløyet fra oss. Plutselig måtte vi begynne å kle på oss og komme oss ut før vi gikk glipp av selve hovedpoenget med hele kvelden, haha 🙂 Sånn kan det gå i godt selskap! Med både forrett (nydelig laksepate), hovedrett (kalkun med en hel haug av tilbehør) og dessert (sunn sjokolademousse) og konstant latterkrampe, flyr virkelig tiden fra deg! Men hvor deilig er det ikke å slippe å vente på at klokken skal bli tolv?? 😉

Oliver lå bare og sov, og til tross for de høyeste fyrverkeribombene kom på rekke og rad, lå han bare å sov i sin lille drømmeverden <3 Sukk <3

I fare for å prate for mye, skal jeg avslutte her og gi dere et lite bildedryss av kvelden istedet 😉

Nå er det første nyttårsdagtradisjon med enorme hummer hos svigers, J I P P I I I I I I 🙂

IMG_1046IMG_1044IMG_0970IMG_0988IMG_1072IMG_1070IMG_1082IMG_1088IMG_1083IMG_1096IMG_1086IMG_1090IMG_1076IMG_1104IMG_1099

Hadde dere en fin kveld?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *