Nyttårsforsetter!

Året i år har både vært det største året på privaten, med fylte 30 år og en helt magisk fødsel av liten hjerteknuser av en gutt, og et utrolig hardt år innen business.

Privaten er selvfølgelig det desidert viktigste for meg, så å få et barn visker bort det meste av dårlige erfaringer, og fyller på med masse energi, glede og en helt ny motivasjon til det nye året som kommer!?

I Super Helse har det vært et mye tyngre år enn ifjor. Ifjor var et kjempeår, men mye takket være media, så har dette vært et langt tøffere år. Hadde vi hatt mere ressurser så hadde vi kanskje kunne slåss mot den dårlige publisiteten, men vi har gjort så godt vi kan og det er godt nok for oss, så lenge vi vet vi gir alt. Utrolig trist med tanke på at hver kunde som har vært skeptisk har kommet med nøyaktig samme kommentar etter å ha prøvd våre produkter “jøss, det funker jo faktisk”! For det er jo bare mat med ekstra næring det er vi holder på med! Mat som gir energiboost, og hjelper kroppen vår med å holde oss friske. Nevnte jeg at etter at jeg begynte på supermat så ble jeg sjeldnere syk, og de siste tre årene har jeg kun hatt EN forkjølelse! Slå den dere!;-)

Men! Nytt år, investorene går inn med kapital, og Marte og jeg stiller med ny motivasjon og masse passion for å hjelpe andre?? Vi skal bryte gjennom skepsisisme, fordommer og dette med kjærlighet og lidenskap. 2015 er året for oss! Mennesker har allerede begynt å åpne øynene. Vi ser oftere og oftere at staten overhodet ikke har helse i tankene, penger stiller sterkest. Vi blir lurt og maten vi spiser gjør oss syke. Vi blir mer bevisste og stadig mer selvstendige. Derfor er 2015 et år hvor vi skal stå klare med kunnskap og hjelp. Små verktøy er alt som skal til for at vi skal snu sykdomstrenden og ta ansvar for egen helse.
Er dere ikke klare for å virkelig ta ett oppgjør med kropp og helse? Bli kvitt sykdommer og fordommer om oss selv? Er det ikke på tide å ihvertfall gi det et forsøk? Spise sunnere, lytte til de som viser resultater istedet for å lytte til de som sitter bak pengeposer? Være skeptisk til riktig instanser? Jobbe mer med vårt indre istedet for vårt ytre? Jobbe med det som gir oss glede, fremfor det som drar oss ned? Alt har en sammenheng. Det ene utelukker ikke det andre. Alt henger sammen. Lykke. Indre lykke. Kun du som kan gjøre noe med det. Er 2015 året for å jobbe med oss selv? Sette indre mål, og ikke “utvendige”? For med innvendig balanse så skjer det mirakler utenfor. Er du klar for å oppleve det så mange prater om de siste årene?

Jeg er. Jeg er klar. Jeg har vært klar lenge. Og jeg jobber med det hele tiden. Det er en jobb nemlig! Tanker! Ta tak i tankene og passe på ha de “riktige” tankene, ikke de som ikke gir meg noe godt. Trene mer yoga og utføre meditasjon oftere. Omringe meg med kjærlighet, og bare spre kjærlighet og godhet.
Komme meg inn i treningen igjen! Jeg sliter fortsatt med smerter i bekken etter fødselen, så jeg må ta det i steg, men jeg har satt mine mål!

Jeg skal bli flink til blogging! Dele tanker og erfaringer. Inspirere så godt jeg kan.

Være den beste mamman jeg kan være til Oliver. Vi har allerede et helt unikt forhold, hvor jeg virkelig forstår og føler han. Kanskje derfor han aldri gråter?? Han er en engel. Jeg er så utrolig heldig og takknemlig og vet at dette er pågrunn av alt det jeg gjør. Jeg gjør noe riktig og skal bli flinkere til å si dette til meg selv. Ikke føle som jeg nå føler når jeg skriver dette. Janteloven kicket inn, men nå fjernet jeg tankene ved å skrive at det var det som akkurat skjedde, og betrygget meg selv om at jeg gjør en kjempe god jobb med lillegutt. Og derfor er han en liten engel som aldri gjør annet enn å smile og le. Notis til meg selv; selvskryt når jeg er flink.

Jesper, min vakre mann. Verdens beste gutt, som gjør ALT han kan for oss. Han eier ikke et lat bein i kroppen sin og løper dit han må om det er noe noen av oss (hund, baby og kona) måtte trenge. Han bidrar i hjemmet og er den meste lekne bestisen en kvinne kan ønske seg. Oliver er heldig som har han som far. Og Lucky er heldig som får leke med sin pappa/eier i skogen HVER dag. Han gir alt, alltid! Derfor skal mitt nyttårsforsett til han være å gi han like mye av meg selv. Aldri si nei, og alltid hjelpe til med å styrke forholdet vårt og holde det lekent og ungt. Og mye mer sex, det fortjenern etter et år med graviditet, og fødsel som har satt en stopper for mye kos;)

Jeg gleder meg til livet i 2015, med nytt hus som kommer i mai og alt det livet har å bringe. På jobbfronten er jeg så spent atte hjælp!

Beklager hvis jeg har tråkket på tær i 2014, jeg er en ærlig og direkte person. Noen liker ikke den typen mennesker, men det er kvaliteter jeg ønsker hos andre, faktisk oftere ønsker å se hos andre. Men vil uansett beklage om noen føler seg truffet. Jeg gjør mitt beste i å bare gi kjærlighet og glede og kan alltids bli bedre!!! Jeg vil alltid ønske å bli bedre og vil jobbe for evig tid å bli den beste versjonen av meg selv.??

Tusen takk 2014, 2015 JEG ER KLAR FOR DEG!

Håper du ønsker å følge meg videre i hverdagen??

Godt nytt år!!!!! 🙂

Med de beste ønsker, Caroline??

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *