I L-O-V-E black when in hurry!

Med barn så vet de fleste at tiden strekker oftest ikke til. Virkelig ikke til i det hele tatt! Og det er egentlig ganske så deilig for du rekker faktisk aldri å kjede deg! MEN, når du skal bort og må pynte og ordne deg, da kommer det seriøse logistikk problemer 😉 Vi har jo hund og, så alt må planlegges.

Så kommer det store spørsmålet jeg tror de fleste kvinner/jenter spør seg selv ofte; “What to wear???”.

Black is the safe and easy way to go. Har du dårlig tid og skal bort så er sort en trygg og rask måte å kle seg på. Så kan du jo sprite opp plagget med en clutch (liten veske for de som ikke vet :)), og kanskje prøve å matche det med et armbånd eller skjerf i lignende/samme farge, eller noe annet som kan matche vesken. Vi har akkurat flyttet, så såpass detaljorientert rakk jeg ikke å være igår, men jeg satset på røde negler og de deiligste penskoene jeg har, Christian Louboutin skoene mine. Merkelig nok så synes disse røde detaljene godt når man kun er kledd i svart. Små triks som får andre til å tenke at du virkelig har et gjennomført antrekk.

Jeg kommer til å skrive litt her og der om små motetriks, for selvom mange tenker på meg som “helse-Caroline”, så er det en indre liten Caroline som har en pashion for mote og detaljer, som jeg ofte får brukt mer i hverdagen enn i det offentlige. Styling er gøy, og en dag kommer jeg nok til å jobbe litt mer med det og, om jeg får det som jeg vil 🙂

Håper dere hadde en fantastisk lørdagskveld, her er min outfit for kvelden som gikk så altfor fort;

IMG_0717
IMG_0719
Bukse 5 units// sko Christian Loubouitin// Genser Vero Moda// topp HM// Skjerf Louis Vuitton// Belte HM

Jeg holde rogså på å lære meg speilreflekskameraet mitt mye bedre, så jeg kan ta litt bedre bilder, men until then, beklager “dårlige” bilder i en veldig krevende bloggverden 😉

Hadde dere en fin lørdag? 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *