Hvem er jeg egentlig? Veien til min egen identitet.

Da var jeg igang med blogging igjen. Noe jeg aldri trodde jeg skulle ville gjøre igjen, men med tiden, så kan virkelig alt forandres.

For nøyaktig 5 år siden skrev jeg en blogg, som faktisk kom seg opp på blogg.no en tid, men da det var en veldig tung og vondt tid i mitt liv, ble det altfor nært på med, med kommentarer og følgere. Jeg måtte ta tak i mitt eget liv, og dette krevde fult fokus.

Jeg ble virkelig utbrent etter å ha blitt skikkelig rundtlurt, saksøkt pga dette, og et helt år med advokater og rettsaker. Frikjent med erstatning etter nesten et helt år med kjemping, men det året var likevel noe jeg aldri ville unnet min verste fiende engang. Et innblikk i en ekstremt kynisk verden, møte med mennesker som du bare hadde hørt om, og alt dette gikk så hardt inn på meg at jeg gikk totalt nedenunder. Det ble for mye på en gang. I en situasjon som dette trenger kroppen masse næring for å ikke bli brutt ned samtidig og prøve å holde kroppen igang, til tross for psyken, noe jeg heller ikke klarte. Alt stangnerte, og hadde jeg vært den typen som går til legen, så hadde jeg nok fått diagnose ME eller noe lignende. Kunne ikke bevege meg utenfor døren uten å bli svimmel og kvalm, og gikk rolig inn igjen. Sofaen var mye tryggere.

Jeg har fortalt denne historien så mange ganger, så jeg føler jeg må gjøre meg kortfattet, da dette er en epoke som snart må legges lokk på. Helt.

Så kort fortalt så ble jeg anbefalt å teste ut supermat under dette tøffe året. Få i meg nok med skikkelig næring. Jeg er en person som ikke er skeptisk før jeg har prøvd det. Jeg kritiserer ikke noe før jeg selv har kjent om det fungerer eller ikke. Synes dette er en viktig egenskap, da det finnes altfor mange kranglebøtter her i verden, bedrevitere, som overhodet ikke vet hva de snakker om, fordi de velger prinspipp fremfor erfaring. For meg var dette en “lifechanger”! Både jeg og min kjæreste på den tiden (som idag er min ektemann, YEEEY!!), testet ut alt vi ble anbefalt, og vi begge fikk masse effekt! Det var en utrolig morsom opplevelse, for helt seriøst, det funket! Det fungerte såpass bra at jeg faktisk ville vite mer om kosthold, ernæring og spesielt på hva supermat var!

Jeg begynte på Ernæringsfysiologi studiet på Helsehøyskolen i Oslo først, hoppet av etter litt over ett år, da kunnskapen vi fikk var den jeg kunne fra før, den kunnskapen media og mattilsynet har gitt oss, men som stadig vekk gjør oss sykere og sykere. Det var ikke dette jeg ville lære! Jeg ville lære hva denne levende næringen gjør med oss! Bær, frukt, spirer, nøtter, tørkede skatter fra utlandet, alger, hvetgress, ja alt som gikk under kategorien supermat! Så gikk videre, og jeg fikk meg jobb hos supermatgiganten Supernature. DER lærte jeg helt enormt mye! De kurset og fulgte opp ansatte og ga dem et virkelig innblikk inn i ernæringens verden. Det mest logiske jeg noen gang har lært, og fortsatt er dette mest logiske for meg. Sannheten om mat, ikke industriell mat, men maten vi dyrker økologisk, vokser vilt, levende og rå mat. Herregud så mye interessant kunnskap! Så jeg sugde til meg. Og de neste årene har jeg tatt utdannelse og kurs innen rå mat, ernæring, sportsernæring, bedriftsledelse og holistisk tilnærmelse til mat. Og dette holder jeg fortsatt på med. Jeg kan aldri få nok kunnskap om helse og ernæring. Så utrolig spennende!

I 2011 starte jeg mitt eget supermatselskap, Super Helse. En bedrift jeg har vært og er, enormt stolt av, hvor hovedbudskapet er å formidle kunnskap, hjelpe de som føler seg fortapt i systemet pga sykdom, og gi enkel og lett veiledning til de som ønsker å optimalisere sin egen hverdag. Få mer energi og glede i hverdagen. For vi kan virkelig få det! Ved enkle grep! Det er alltid oss VS staten, men sånn vil det alltid være, for det ligger MYE penger i syke mennesker, og mennesker er ikke så godhjertede at alle ønsker å gjøre det beste for oss. Neida, så naive kan vi ikke være. Milliarder av kroner lokker nok hakket mer enn å hjelpe for veldig mange.

Vi går mot strømmen! Meg og min partner Marte. Marte kom med kort tid etter at jeg hadde startet og sammen har vi stått i tykt og tynt i snart tilsammen 3,5 år nå. Denne reisen er alt annet enn glamorøs, med konstant motstandere av ren næring, og kritikere som bare er ute etter å ta, og ikke minst det å være kvinnelige gründere i et land som Norge.

For 2 år siden fikk vi også vår egen fabrikk i India, etter at min søster flyttet dit for kjærligheten! Yes we did! Og idag er det VI som er de stolte utviklerne av I am Pure supermat, som dere kanskje har sett rundt omkring? Virkelig produkter jeg kan anbefale av hele mitt hjerte! Funker som bare rakkern 😉 Og det er ikke mye man trenger, kun et par produkter vil ofte gi deg store endringer. Kule saker 😉

Dette kommer jeg sikkert til å prate støtt og stadig om, da jeg er veldig glad i vår egen produktlinje 😉

Dette var gründerbiten. En bit jeg er svært stolt av, men fortsatt synes er beintøft. Så det blir nok mange tanker og følelser om dette en gang iblant! Inspirasjon vil jeg kalle det! 🙂

Så er det mammadelen. Jeg sitter per dags dato høygravid, 4 dager over termin. En del av livet mitt som kommer til å ta enormt stor plass, som jeg føler at blir en stor bit av et puslespill som endelig faller på plass. Finnes ikke noe større i livet, enn å føde sitt eget barn og se disse vakre skapningen vokse opp. Uendelig med kjærlighet og magi. Dette blir nok en større del av min blogging. Erfaring, opplevelser og min måte å være mor for min sønn, men min kunnskap og erfaring om mat og holdning til livet. Utrolig spennende 😉

Jeg vil også dele to andre store passions i livet mitt. Mange vil kalle med alterniativ innen livsstil, men jeg er langt fra kun alternativ. Jeg er nemlig også veldig opptatt av mote og interiør! Min mor er interiørdesigner, og jeg har vokst opp ved å se på min mor med store øyne, når hun innreder og styler hjem, hytter og ikke minst familien (klær!!). Det ble såpass ille da jeg var liten, da Portofino var “Inn” for barn, og jeg nærmest så ut som en klovn der jeg gikk. Mote var dette! Men ikke følte jeg meg særlig fin, og prøvde på et tidspunkt og både brenne og drukne en jakke jeg virkleig ikke kunne fordra. 7 år gammel! Så ja, da ble det sakte med sikkert en passion for meg og. Nysgjerrigheten blir for stor når store motemesser og interiør messer står linet opp. Kunst! Virkelig en form for kunst.

Bloggen blir med andre ord en stor miks av alt jeg har å dele, som virkelig er alt fra åndelighet, yoga, supermat, til baby, nytt husprosjekt, mote og interiør. En blogg som jeg tror de fleste vil finne noe de kan lese om. Håper jeg da 🙂

Jeg er ihvertfall her for å dele, inspirere og spre en god dose meg kjærlighet til alle 🙂

– Caroline 30 år, og funnet seg selv! 😉

341282_10150271101511867_5496973_o

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *